AFYONKARAHİSAR / MERKEZ - Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulu

Ock

Gelişen eğitim teknolojileri ile birlikte öğrencilerin kazanması gereken 21.Yüzyıl becerilerinden biri olan dijital okuryazarlığın öğrenme ortamlarında uygulanması önemli bir unsurdur. Bu bağlamda öğrencilerimizle birlikte çocuk psikolojisi üzerine hikayeler yazmayı planlıyoruz. 5 ay sürmesi planlanan e twinning projemizi, e-kitap olarak yazıp, bilgi teknolojileri ve web3 araçlarıyla yaygınlaştırmayı planlıyoruz. Projemiz 3’ ü yabancı olmak üzere 13 üyeden oluşmaktadır.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası Açılış Programı Valimiz Sayın Doç. Dr. Kübra GÜRAN YİĞİTBAŞI, Sayın Milletvekilleri İbrahim YURDUNUSEVEN ve Hakan Şeref OLGUN, İkmal ve Garnizon Komutanı Sayın Numan Yöner, Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Zeybek, AKÜ ve AFSÜ Rektörleri ve protokol üyelerinin katılımı ile okulumuzda gerçekleştirildi. Valimiz Sayın Doç. Dr. Kübra GÜRAN YİĞİTBAŞI ve İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Miraç SÜNNETCİ'nin konuşmalarının  ardından öğrencilerimizin gösterileri ile devam eden tören Sayın Valimiz ve protokol üyelerinin öğrencilerimize kitap hediye etmesiyle sonlandı.